Verzending

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Je bestelling wordt normaal gesproken de volgende werkdag geleverd als je besteld voor 15u. Door de grote drukte in ons magazijn en bij de bezorgdiensten, kan de levertijd mogelijks wel langer opgelopen.

Kan ik mijn bestelling afhalen in jullie magazijn?

Het is helaas niet mogelijk om bestellingen op te halen in ons magazijn.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Indien je je bestelling wenst te annuleren, vragen wij je vriendelijk binnen 30 minuten contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer: +31 85 210 9000

Hou er rekening mee dat we niet meer kunnen annuleren indien de bestelde items reeds gereed gemaakt werden voor verzending. Eens de items verzonden zijn en je wenst deze niet te houden, kan je de bestelling aan de deur weigeren. Van zodra je dit expliciet meedeelt aan de bezorger van het pakket, zal je bestelling naar ons magazijn worden geretourneerd.

Betaling & verzendkosten

Wat zijn de verzendkosten van een bestelling?

Wij bieden gratis verzending aan binnen Nederland & België voor al onze producten.

Wat zijn de betaalmethoden op de Westinghouse webshop?

Bij onze webshop kan je betalen met: Ideal, Bancontact, Maestro Mastercard, Visa, Google Pay, Apple Pay en SEPA overschrijving.

Garantie

Hoe lang heb ik garantie op een Westinghouse product?

Alle Westinghouse producten hebben een garantietermijn van 2 jaar na aankoop.

Hoe kan ik aanspraak maken op garantie?

Voor garantiegevallen kan je ons mailen op customerservice@megaprojects.com. Graag je bestelnummer vermelden, het product en de reden waarom je aanspraak wil maken op garantie.

Retouren

Hoe kan in een bestelling retourneren?

Om een bestelling te retourneren, kan je ons mailen op customerservice@megaprojects.com. Graag je bestelnummer vermelden en het product dat je wil retourneren.

Nadat we je retour hebben ontvangen, nemen we de retour zending in behandeling en gaan we de terugbetaling uitvoeren. Dit kan ongeveer 10 dagen duren afhankelijk van je betaalmethode.

Hoeveel dagen na aankoop kan ik retourneren?

Je kan je bestelling retourneren tot 30 dagen na aankoop.

Wat zijn de kosten voor een retourzending?

De kosten voor een retour zijn voor onze rekening. Je krijgt van ons een verzendlabel dat al betaald is. Zo heb je zelf geen extra kosten.

Nederland

Gewenten 43b

4704 RE Roosendaal

Telefoonnummer

+31 85 210 9000

Email

customerservice@megaprojects.com

KVK nummer

50200208

BTW nummer

NL822611296B02